Şehit Mustafa Sarı Ortaokulu

WEB https://sehitmustafasari.meb.k12.tr
Adres : ŞEHİT MUSTAFA SARI ORTAOKULU Çukurova Mahallesi 85210 Sokak No15/A MERSİN
VİZYON : Eğitimde ve öğretimde kaliteyi yükseltmek; sosyal-kültürel ve sportif faaliyetler ile okulumuzu vazgeçilmez kılmak, velisinin ilgisi,öğrencinin başarısı ve kendini sürekli yenileyebilen öğretmen kadrosu ile ilimizin terci edilen en iyi okulu haline getirmektir
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojinin etkin kullanımını sağlayarak, ülkesini, milletini, bayrağını çok seven, topluma ve kendisine faydalı olabilecek davranışları gösterebilen, eleştirisel düşünceye sahip, sorumluluk sahibi çağdaş, hoşgörülü ve saygılı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :SABAHÇI
Saatler : Ders başlama :07:00 Ders bitim saati :12:40
Yabancı Dil :
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Okulumuzdan ve okulumuza ulaşım taksi,dolmuş ve belediye toplu taşıma araçlarıyla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Mersinin Toroslar İlçesi Çukurova (mahallenin eski adı Çavuşlu) Mahallesinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Mersin il merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :